Våra favoritrecept

Vores yndlingsopskrifter

Her er vores yndlingsopskrifter med Superfood! Nogle af kollegaerne har valgt deres yndlingsopskrift, men vi vil gerne dele dine favoritter.

Kontakt på hej@superfoodandberries.se eller via vores sociale medier!

Maria , er en af ​​medstifterne af Superfood & Berries, har " Superdetox smoothie bowl " som sin favorit. Hun forklarer det som verdens bedste grønne smoothie og en perfekt start på dagen (hun spiser den næsten dagligt). Det er en smoothie, der er spækket med vitaminer, proteiner, mineraler og fuld af klorofyl! Den indeholder Detox Deluxe , som hjælper kroppen med at rydde oplagrede giftstoffer ud.

Link til opskriften "Superdetox smoothie bowl"!

Peter , også medstifter af virksomheden, har " Chokoladesmoothie med energiboost " som sin favorit, hvilket passer til alle i familien, når man vil have ekstra energi. Det er en smoothie, der indeholder vores superfood mix Protein Power , som fylder kroppen med alle de aminosyrer, vi skal bruge for at få fra kosten plus vitaminer, fibre og mineraler. Den er velegnet til dem, der træner, eller når du har brug for en ekstra dosis vegansk protein.

Link til opskriften "Chokoladesmoothie med energiboost"!

Praktikant Sagas yndlingsopskrift er " Vegansk Smoothie-opskrift med svenske bær" . Saga forklarer det som en simpel opskrift fyldt med jordbær, hindbær og blåbær, der passer til enhver lejlighed og til alle i familien! Det er en skål, der indeholder vores produkt Berry Beautiful. Superfood-blandingen er rig på antioxidanter og vitaminer, som kan bidrage til hårets og hudens naturlige glans og vedligeholde immunsystemets normale funktion.

Link til opskriften "Vegan Smoothie-opskrift med svenske bær"!

Takaisin blogiin
 • Detox Bowl

  Lääke hyvinvointiisi

  72 tunnin detox-ohjelman tarkoituksena on antaa kehollesi mahdollisuus palautua syömällä helposti sulavaa ja puhdistavaa ruokaa. Reseptit koostuvat vihreistä juomista, smoothieista, salaateista ja superfood-sekoituksistamme
  Detox Deluxe,Berry KaunisjaBelly Boost.

  Lue lisää hoidosta 
 • Hälsokuren

  Lääke vahvemmalle itselle

  5 päivän hyvänolon ruokavalio on suunniteltu antamaan kehollesi mahdollisuus palautua syömällä helposti sulavia ja puhdistavia ruokia. Reseptit sisältävät puhdasta ja ravitsevaa ruokaa vihreiden juomien, smoothien, salaattien ja superfood-sekoitteemme muodossa
  Health Haven, Berry KaunisjaProteiinivoimaa.

  Lue lisää hoidosta 

Paras myyjä