Mango

Mango

Mango, med sin saftige, søde smag og livlige gule nuance, er ikke kun en lækker frugt, den er også spækket med sundhedsmæssige fordele, der gør den til en alsidig og næringstæt komponent i din kost.

Her er nogle af de sundhedsmæssige fordele forbundet med at spise mango:

 • Rig på næringsstoffer: Mango er en kilde til en række vigtige næringsstoffer, herunder C-vitamin, A-vitamin, K-vitamin og forskellige B-vitaminer. Det indeholder også mineraler som kalium og magnesium.
 • Højt fiberindhold: Mango er rig på kostfibre, som fremmer en sund fordøjelse og kan hjælpe med at forhindre forstoppelse.
 • Forbedret immunforsvar: Det høje indhold af C-vitamin i mango er med til at styrke dit immunforsvar og beskytter kroppen mod sygdomme og infektioner.
 • Øjensundhed: Mango indeholder meget A-vitamin, som er vigtigt for et godt syn og øjensundhed.
 • Hudsundhed: Mangoer er rige på antioxidanter og vitaminer, der hjælper med at fremme sund og ungdommelig hud.
 • Kilde til antioxidanter: Mango er fuld af antioxidanter, der bekæmper frie radikaler i kroppen, og hjælper med at forhindre celleskader og aldring.

Økologisk Mango Snack

Økologiske frysetørrede mangoer er nærende og gode muligheder for snacks for hele familien. Vores økologiske mango-snacks er plukket friske og omhyggeligt frysetørrede. De adskiller sig næppe med hensyn til næringsværdi, smag og farve fra friske.

Mangosnacks er et perfekt alternativ til slikposen, fredagschips, drysset på filet eller grød eller som en god let snack. 100% økologisk, vegansk og glutenfri. Ingen tilsætningsstoffer - kun ren frugt.

Køb Mango snacks her !

Hvorfor du skal bestille hos os

Alle vores Superfood pulvere indeholder kun økologiske ingredienser. De er desuden glutenfri og veganske, så du som kunde får det reneste og bedste.

Du kan finde flere produkter her !

Kilder:
https://www.webmd.com/diet/health-benefits-mango
Takaisin blogiin
 • Detox Bowl

  Lääke hyvinvointiisi

  72 tunnin detox-ohjelman tarkoituksena on antaa kehollesi mahdollisuus palautua syömällä helposti sulavaa ja puhdistavaa ruokaa. Reseptit koostuvat vihreistä juomista, smoothieista, salaateista ja superfood-sekoituksistamme
  Detox Deluxe,Berry KaunisjaBelly Boost.

  Lue lisää hoidosta 
 • Hälsokuren

  Lääke vahvemmalle itselle

  5 päivän hyvänolon ruokavalio on suunniteltu antamaan kehollesi mahdollisuus palautua syömällä helposti sulavia ja puhdistavia ruokia. Reseptit sisältävät puhdasta ja ravitsevaa ruokaa vihreiden juomien, smoothien, salaattien ja superfood-sekoitteemme muodossa
  Health Haven, Berry KaunisjaProteiinivoimaa.

  Lue lisää hoidosta 

Paras myyjä