Lördagsgodis VS Frystorkade frukter

Lørdagsslik VS Frysetørret frugt

Det er ikke overraskende, at vores indtag af slik konstant stiger. Slik ser ud til at være overalt!

Da vi var børn, så vi slik på lørdagsslikhylden. Den hylde havde et par slikbarer og et par chokoladebarer, og de var betydeligt mindre end de enorme chokoladebarer, der fylder butikshylderne i dag. Selv de poser, vi plejede at plukke løst slik i, var væsentligt mindre end de enorme poser, der nu rummer flere kilo slik. Det ser ud til, at vores trang til slik aldrig bliver tilfredsstillet.

Lørdagsslik vs frysetørret frugt:

Lørdagsslik: Lørdagsslik består som regel af sukkerholdige og farverige slik som geléslik, chokolade, lakrids, karameller og lignende. T har en tendens til at være højt i kalorier på grund af dets høje sukker- og fedtindhold.

Lørdagsslik indeholder generelt meget få næringsstoffer og er lavt på fibre, vitaminer og mineraler. Indtagelse af store mængder lørdagsslik kan være sundhedsskadeligt på grund af dets høje sukkerindhold, hvilket kan føre til vægtøgning og øget risiko for tandproblemer, diabetes og andre helbredsproblemer.

Frysetørrede frugter: Frysetørrede frugter er et sundere alternativ til lørdagsgodbidder. De er lavet ved at fryse og fordampe vandet fra frisk frugt, hvilket bevarer dets smag og næringsværdi.

Vi har skabt mango- og jordbærsnacks til et sundere alternativ til lørdagsgoddet.

De bevarer mange af de naturlige næringsstoffer fra frisk frugt, herunder kostfibre, vitaminer og mineraler. Frysetørret frugt kan være et sundt alternativ til traditionelt slik, fordi de tilbyder naturlig sødme og næringsværdi. De kan være en god mulighed for dem, der ønsker at reducere deres indtag af sukker og forbedre deres kost.

Takaisin blogiin
 • Detox Bowl

  Lääke hyvinvointiisi

  72 tunnin detox-ohjelman tarkoituksena on antaa kehollesi mahdollisuus palautua syömällä helposti sulavaa ja puhdistavaa ruokaa. Reseptit koostuvat vihreistä juomista, smoothieista, salaateista ja superfood-sekoituksistamme
  Detox Deluxe,Berry KaunisjaBelly Boost.

  Lue lisää hoidosta 
 • Hälsokuren

  Lääke vahvemmalle itselle

  5 päivän hyvänolon ruokavalio on suunniteltu antamaan kehollesi mahdollisuus palautua syömällä helposti sulavia ja puhdistavia ruokia. Reseptit sisältävät puhdasta ja ravitsevaa ruokaa vihreiden juomien, smoothien, salaattien ja superfood-sekoitteemme muodossa
  Health Haven, Berry KaunisjaProteiinivoimaa.

  Lue lisää hoidosta 

Paras myyjä