Gästinlägg - Hur jag läkte min hormonella akne

Gæsteindlæg - Hvordan jeg helbredte min hormonale akne

I dette indlæg fortæller jeg dig om min rejse med hormonel acne.

I en stressende periode med mange forandringer reagerede min hud i form af bylder & betændelse. En kombination af lidt søvn, dårlige spisevaner & meget kortisol bragte hormonerne ud af balance.

Først prøvede jeg stærke produkter for at hjælpe med at "tørre bylderne", før jeg indså, at årsagen var betændelsen inde i kroppen.

Hvad jeg gjorde for at balancere mine hormoner og dermed helbrede acne:

- Begyndte at spise en mere antiinflammatorisk kost. Reduceret forarbejdet mad og fokuseret på måltider med en bred vifte af smagsfarver. På den måde fik jeg al min næring gennem kosten og kunne udelukke kosttilskud i form af vitaminer.

- Hormonharmoni . Om aftenen elsker jeg at drikke en kop te med en teskefuld af blandingen i. Det giver mig aftenro og hjælper mig til at sove bedre.

– I stedet for højintensiv træning begyndte jeg at introducere flere lavintensive sessioner – såsom yoga, pilates, gåture. Tilføj også flere hviledage for restitution.

- Jeg begyndte at meditere for at finde indre ro og koble af.

- Startede med enkel, barrierestyrkende hudpleje og sluttede med stærke syrer. Acne gjorde min hud meget følsom, så venlige produkter med masser af fugt gjorde underværker.

Før/efter billeder

Bemærk at indlægget kun er personlig erfaring. Kontakt din læge, hvis du har brug for rådgivning.

Takaisin blogiin
 • Detox Bowl

  Lääke hyvinvointiisi

  72 tunnin detox-ohjelman tarkoituksena on antaa kehollesi mahdollisuus palautua syömällä helposti sulavaa ja puhdistavaa ruokaa. Reseptit koostuvat vihreistä juomista, smoothieista, salaateista ja superfood-sekoituksistamme
  Detox Deluxe,Berry KaunisjaBelly Boost.

  Lue lisää hoidosta 
 • Hälsokuren

  Lääke vahvemmalle itselle

  5 päivän hyvänolon ruokavalio on suunniteltu antamaan kehollesi mahdollisuus palautua syömällä helposti sulavia ja puhdistavia ruokia. Reseptit sisältävät puhdasta ja ravitsevaa ruokaa vihreiden juomien, smoothien, salaattien ja superfood-sekoitteemme muodossa
  Health Haven, Berry KaunisjaProteiinivoimaa.

  Lue lisää hoidosta 

Paras myyjä