Fördelar med hampa och ärtprotein

Fordele ved hamp og ærteprotein

Hamp og ærteprotein er to populære vegetabilske proteinkilder, der ofte bruges af folk, der leder efter alternativer til animalske proteiner. Her er nogle fordele ved disse to proteinkilder:

Fordele ved hampprotein:

 • Rig på vigtige næringsstoffer: Hampprotein er fyldt med gavnlige stoffer, som kroppen elsker, herunder jern, zink og omega-3 fedtsyrer. Disse understøtter hjertesundhed og generel velvære.
 • Hypoallergen alternativ: For dem, der ikke kan tåle gluten eller laktose, er hampproteinet et glimrende alternativ, fordi det er fri for disse almindelige allergener.
 • Fordele for muskler og immunforsvar: Hampproteinet er en kraftkilde til at understøtte muskelopbygning og give langvarig energi. Zinket i det er også godt for immunforsvaret.
 • Balanceret fedtsyreprofil: Den har en optimal balance mellem omega-6 og omega-3 fedtsyrer, hvilket er godt for hjertesundheden og kan påvirke humøret positivt.
 • Fordøjelsesstøtte: Mange oplever en forbedret fordøjelse med hampprotein på grund af dets høje fiberindhold, som fremmer en sund mave og regulerer blodsukkeret.

Fordele ved Ærteprotein:

 • Højt proteinindhold: På trods af deres lille størrelse er ærter fyldt med protein. Ærteprotein er et kraftcenter, når det kommer til at understøtte muskelopbygning og give kroppen den energi, den har brug for.
 • Hypoallergen og skånsom mod maven: Ærteprotein er skånsomt for maven og et topvalg for allergikere. Den er fri for gluten, mælk og soja, hvilket gør den til en venlig mulighed for følsomme maver.
 • Komplet aminosyreprofil: Selvom det ikke er en komplet proteinkilde i sig selv, har ærteprotein en god blanding af aminosyrer. Det bliver endnu bedre, når det kombineres med andre proteinkilder.
 • Støtte til et sundt immunsystem: Ærteprotein indeholder jern og zink, to vigtige næringsstoffer, der understøtter dit immunsystem og holder dig stærk og sund.
 • Fordøjelsesstøtte: Med en pæn dosis fiber hjælper ærteprotein med at holde din fordøjelse på sporet og kan også hjælpe med at holde blodsukkeret stabilt.

Protein Power økologisk superfood

Protein Power giver en høj dosis plantebaseret protein (80%) og fylder op med alle de aminosyrer vi skal bruge for at få fra kosten plus vitaminer, fibre og mineraler. Den er velegnet til dem, der træner, eller når du har brug for en ekstra dosis vegansk protein.

Den indeholder 2 typer protein; hamp & ærteprotein, kakao , cordyceps og guarana.

Kilder:
https://www.webmd.com/diet/hemp-protein-health-benefits
https://www.webmd.com/vitamins/ai/ingredientmono-1561/pea-protein
Takaisin blogiin
 • Detox Bowl

  Lääke hyvinvointiisi

  72 tunnin detox-ohjelman tarkoituksena on antaa kehollesi mahdollisuus palautua syömällä helposti sulavaa ja puhdistavaa ruokaa. Reseptit koostuvat vihreistä juomista, smoothieista, salaateista ja superfood-sekoituksistamme
  Detox Deluxe,Berry KaunisjaBelly Boost.

  Lue lisää hoidosta 
 • Hälsokuren

  Lääke vahvemmalle itselle

  5 päivän hyvänolon ruokavalio on suunniteltu antamaan kehollesi mahdollisuus palautua syömällä helposti sulavia ja puhdistavia ruokia. Reseptit sisältävät puhdasta ja ravitsevaa ruokaa vihreiden juomien, smoothien, salaattien ja superfood-sekoitteemme muodossa
  Health Haven, Berry KaunisjaProteiinivoimaa.

  Lue lisää hoidosta 

Paras myyjä