Prioritera hälsosamma och hållbara förändringar

Prioriter sunde og bæredygtige forandringer

At fjerne det, der er unaturligt og belaster vores krop, er et princip, som mange mennesker rundt om i verden er begyndt at omfavne i deres søgen efter bedre sundhed og velvære. Det handler om at identificere og eliminere negative faktorer i vores livsstil, som kan skade os på forskellige måder. I stedet for at stole på midlertidige "quick-fixes" eller uvidenskabelige metoder, tilskynder denne tilgang os til at prioritere sunde og bæredygtige ændringer

Hvad er PFAS?

PFAS står for poly- og perfluorerede alkylstoffer, som er en fællesbetegnelse for en gruppe af stoffer, der ikke forekommer naturligt. Vi får PFAS gennem fødevarer, drikkevand, indeluft, støv og forbrugerprodukter. De mængder, som vi får gennem mad og drikkevand, giver ikke akutte helbredsproblemer, men nogle stoffer lagres længere i kroppen. Dette kan påvirke sundheden, herunder immunsystemet, kolesterolniveauer og leverenzymer.

Forskning viser, at svenske unge har høje niveauer af PFAS i blodet. HBM4EU-projektet analyserede prøver fra 2.000 teenagere mellem 12 og 18 år i ni lande fra 2014 til 2021. Sveriges teenagere toppede desværre denne liste med niveauer af PFAS i blodet: 12,31 mikrogram per liter. Derfor er det super vigtigt at slå op, hvilken fødevareemballage der indeholder PFAS og vælge kosmetik og make-up, der er mærket som fri for PFAS. Højere forbrug af fisk og skaldyr har også stor betydning for PFAS.

Ud over sin indvirkning på menneskers sundhed har PFAS også en betydelig miljøpåvirkning. Disse kemikalier kan forurene jord, vand og luft og påvirke økosystemet negativt. Reduktion af brugen og emissionerne af PFAS er afgørende for at beskytte miljøet.

Ændring af kost:

At lave en ændring i din kost ved at reducere eller fjerne sukker, gluten, mælk og halvfabrikata kan være en måde at få din krop til at føle sig bedre. For at gøre denne overgang nemmere skal du starte med at sætte klare mål og lave en plan for, hvordan du vil nå dem. Uddan dig selv om, hvilke fødevarer der indeholder de stoffer, du gerne vil undgå, og se efter sunde alternativer. Når du handler, skal du læse produktetiketterne omhyggeligt for at undgå skjulte ingredienser. Koncentrer dig om at spise mere naturlige fødevarer såsom grøntsager, frugt, magert protein og fuldkorn.

Dette giver dig en base af nærende muligheder, som normalt ikke indeholder uønskede stoffer. Planlæg dine måltider på forhånd, så du har sunde muligheder klar, når du er sulten.

Det er vigtigt at være tålmodig med dig selv og forstå, at forandring tager tid. Nogle gange kan du støde på udfordringer eller afvige fra din nye kost, og det er normalt. Det vigtigste er at fortsætte på din sunde rejse og at være opmærksom på, hvordan din krop reagerer på de ændringer, du foretager.

Hvorfor detox?

Desværre belastes kroppen og vores organer mere, end vi er skabt til med vores moderne livsstil. Meget af maden er i dag forarbejdet og indeholder unaturlige tilsætningsstoffer og for lidt næring. Lever og nyrer er vores renseanlæg, og de arbejder konstant for os.
Stress og manglende restitution belaster også kroppen.
Når kroppens "afgiftning"-system får lov til at arbejde med høj hastighed, når de ikke at udføre deres arbejde fuldt ud og affaldsstoffer, der normalt forlader kroppen, bliver i stedet opbevaret.

Derfor bør du bruge et Detox kursus, til en form for større udrensning af kroppen. Efter en detox føler du dig ofte mere energisk og sundere. En detox renser og styrker kroppen indefra. Det er sådan, at alt, hvad du spiser og drikker, sætter sig i kroppen.

Hvilke superfoods skal jeg bruge?

Vi har en 72-timers Detox-kur med vores superfood-blandinger Detox Deluxe , Berry Beautiful og Belly Boost .

Detox-kuren kan hjælpe dig med:

 • rense affaldsprodukter ud
 • understøtter kroppens udrensningsproces
 • øge næringsoptagelsen i tarmen
 • give kroppen en chance for at komme sig
 • genoprette kroppens ph-balance

Vores superfood-mix Magic Mind bidrager til at vedligeholde hjernens normale kognitive funktioner; fokus, hukommelse og koncentration. Magic Mind kan være godt, hvis du har problemer med migræne og hovedpine, som kan være symptomer på unaturlige stoffer i kroppen.

Kilder:

https://www.livsmedelsverket.se/livsmedel-och-innehall/oonskade-amnen/miljogifter/pfas-poly-och-perfluorerade-alkylsubstanser

https://chemsec.org/european-teenagers-are-high-on-pfas/

Takaisin blogiin
 • Detox Bowl

  Lääke hyvinvointiisi

  72 tunnin detox-ohjelman tarkoituksena on antaa kehollesi mahdollisuus palautua syömällä helposti sulavaa ja puhdistavaa ruokaa. Reseptit koostuvat vihreistä juomista, smoothieista, salaateista ja superfood-sekoituksistamme
  Detox Deluxe,Berry KaunisjaBelly Boost.

  Lue lisää hoidosta 
 • Hälsokuren

  Lääke vahvemmalle itselle

  5 päivän hyvänolon ruokavalio on suunniteltu antamaan kehollesi mahdollisuus palautua syömällä helposti sulavia ja puhdistavia ruokia. Reseptit sisältävät puhdasta ja ravitsevaa ruokaa vihreiden juomien, smoothien, salaattien ja superfood-sekoitteemme muodossa
  Health Haven, Berry KaunisjaProteiinivoimaa.

  Lue lisää hoidosta 

Paras myyjä