5 tips till att komma igång med Superfood

5 tips til at komme i gang med Superfood

At introducere superfoods i din kost giver din krop et rent og nærende boost. Her er fem tips til at kickstarte din rejse med superfoods.

1. Inkluder dem i din morgenrutine: Den nemmeste måde at gøre superfoods til en del af din daglige rutine er at inkludere dem i din morgenmad. Tilføj 1-2 tsk Superfood til din yoghurt eller smoothie for en god start på dagen.

2. Vælg den Superfood, der passer dig bedst: Det er fint at starte med enhver Superfood fra os, hvis du ikke har nogle særlige behov. Læs ellers om vores forskellige mixere, som vi har udviklet til forskellige behov såsom mave, hormoner og hjernen, som et par eksempler.

3. Lad være med at rode med det: For et hurtigt boost er det lige så godt at blande superfooden med for eksempel vand eller juice. Perfekt, når du ikke har meget tid.

4. Skab dine egne Superfood skåle: En af de bedste måder at integrere superfoods i din kost er ved at lave dine egne superfood skåle eller smoothies. Start med en bund af banan eller mango og bland med vand eller havremælk. Tilsæt derefter din superfood og tilsæt frosne bær eller grøntsager.

5. Lav din smoothie dagen før: Kort tid om morgenen? Gør klar til smoothie dagen før og hæld i en termokande eller anden beholder. Drik direkte om morgenen eller tag med på arbejde.

At integrere superfoods i din kost er et stort skridt mod at opnå en afbalanceret og nærende livsstil.

Vil du også inspirere andre og bidrage med din indsigt til en sundere hverdag på vores blog? Skriv til os på hej@superfoodandberries.se

Takaisin blogiin
 • Detox Bowl

  Lääke hyvinvointiisi

  72 tunnin detox-ohjelman tarkoituksena on antaa kehollesi mahdollisuus palautua syömällä helposti sulavaa ja puhdistavaa ruokaa. Reseptit koostuvat vihreistä juomista, smoothieista, salaateista ja superfood-sekoituksistamme
  Detox Deluxe,Berry KaunisjaBelly Boost.

  Lue lisää hoidosta 
 • Hälsokuren

  Lääke vahvemmalle itselle

  5 päivän hyvänolon ruokavalio on suunniteltu antamaan kehollesi mahdollisuus palautua syömällä helposti sulavia ja puhdistavia ruokia. Reseptit sisältävät puhdasta ja ravitsevaa ruokaa vihreiden juomien, smoothien, salaattien ja superfood-sekoitteemme muodossa
  Health Haven, Berry KaunisjaProteiinivoimaa.

  Lue lisää hoidosta 

Paras myyjä