3 tips för att få ny energi i höst

3 tips til at få ny energi til efteråret

Efteråret bringer en fortryllende skønhed med sig, men også en udfordring i form af reduceret energi, når mørket tager over. De kortere dage og længere nætter påvirker vores humør og motivation. Kulden gør det fristende at kravle ind under dynen og blive der. Så her er 3 tips til, hvordan du finder din energi til efteråret!

1. Spis sund mad, der giver god energi

Hvis du fylder din bil med det forkerte brændstof, kan den ikke køres. Det samme gælder for din krop. Undgå sukker og fastfood, som ofte er lavt i næringsstoffer. Spis masser af frugt og grøntsager og suppler gerne med superfoods for at maksimere ernæringen. At spise sund mad er den bedste måde at undgå træthed på.

2. Drik og ernæring

Sørg for at drikke nok vand i løbet af dagen. Dehydrering kan føre til træthed og nedsat energi og kan påvirke koncentration, opmærksomhed og hukommelse. Tilstrækkelig vand er med til at sikre optimal kognitiv ydeevne. Alle vores superfoods fungerer fantastisk, når de blandes med vand og er en god måde at få i både væske og næring.

3. En gåtur om dagen

Når du får nok sollys, kan din krop producere et værdifuldt næringsstof: D-vitamin. Solskinsvitaminet er forbundet med mange sundhedsmæssige fordele, og at tilbringe tid i sollys hver dag kan bidrage til mere energi og bedre sundhed 2 . Prøv at gå en tur udenfor, mindst en gang om dagen.

Kilde :

https://www.livsmedelsverket.se/livsmedel-och-innehall/naringsamne/vitaminer-och-antioxidanter/d-vitamin

https://werlabs.se/kunskapsbank/mer-energi/

Takaisin blogiin
 • Detox Bowl

  Lääke hyvinvointiisi

  72 tunnin detox-ohjelman tarkoituksena on antaa kehollesi mahdollisuus palautua syömällä helposti sulavaa ja puhdistavaa ruokaa. Reseptit koostuvat vihreistä juomista, smoothieista, salaateista ja superfood-sekoituksistamme
  Detox Deluxe,Berry KaunisjaBelly Boost.

  Lue lisää hoidosta 
 • Hälsokuren

  Lääke vahvemmalle itselle

  5 päivän hyvänolon ruokavalio on suunniteltu antamaan kehollesi mahdollisuus palautua syömällä helposti sulavia ja puhdistavia ruokia. Reseptit sisältävät puhdasta ja ravitsevaa ruokaa vihreiden juomien, smoothien, salaattien ja superfood-sekoitteemme muodossa
  Health Haven, Berry KaunisjaProteiinivoimaa.

  Lue lisää hoidosta 

Paras myyjä