6 kostförändringar jag gjorde för att läka min IBS

6 kostændringer, jeg lavede for at helbrede min IBS

Hej! Mit navn er Sindy og i dette indlæg kan du læse, hvordan jeg naturligt helede min IBS.

Min baggrund med IBS

Oppustethed og kramper. Lige så længe jeg kan huske, har problemer med min mave været en del af min hverdag. Periodevis så slemt, at jeg valgte at holde mig fra meget med frygten for ikke at være tæt på et toilet eller at kunne hvile maven. Læger kunne finde nogle specifikke allergier eller problemer i maven, derfor blev jeg diagnosticeret med IBS. 

Hvorfor jeg ville lave en forandring

Min læges råd var at spise efter en Foodmap diæt. Hvilket desværre ikke havde nogen større effekt på min mave. Medicin er noget, jeg så vidt muligt forsøger at undgå, og gerne vil være så naturligt som muligt. Derfor besluttede jeg at ændre min kost og helbrede min mave på den måde.

Hvad hjalp mig:

 • Begyndte at bruge Bella Boost . Min mave føles meget roligere og mindre oppustet
 • Start altid dagen med en fiberrig morgenmad. Grød er min favorit, den får gang i maven og skaber et godt fundament for dagen
 • Jeg drikker meget vand – til måltider og ind imellem
 • Holdt op med at drikke kaffe og andre koffeinholdige drikke - erstatte det med te
 • At spise mere fedt, fra fisk, nødder, avocadoer osv. - hjælper tarmen med at behandle maden
 • Skær ned på sukker og sødestoffer – føl dig mindre oppustet

Ved hjælp af disse ændringer kan jeg i dag spise stort set alt uden at tænke. Jeg håber dette kan hjælpe en anden!

Bemærk at dette blogindlæg er en personlig oplevelse og hvad der helbreder ens IBS er individuelt. Kontakt din læge i tilfælde af ubehag.

Cindy

Læs mere om IBS & Belly Boost

Zurück zum Blog
 • Detox Bowl

  Das Heilmittel für Ihr Wohlbefinden

  Das 72-Stunden-Entgiftungsprogramm soll Ihrem Körper die Möglichkeit geben, sich zu erholen, indem Sie leicht verdauliche und reinigende Lebensmittel zu sich nehmen. Die Rezepte bestehen aus grünen Getränken, Smoothies, Salaten und unseren Superfood-Mischungen
  Detox deluxe,Beere schönUndBauch-Boost.

  Lesen Sie mehr über die Heilung 
 • Hälsokuren

  Das Heilmittel für ein stärkeres Selbst

  Die 5-Tage-Feel-Good-Diät wurde entwickelt, um Ihrem Körper die Möglichkeit zu geben, sich zu erholen, indem Sie leicht verdauliche und reinigende Lebensmittel zu sich nehmen. Die Rezepte bestehen aus sauberen und nahrhaften Lebensmitteln in Form von grünen Getränken, Smoothies, Salaten und unseren Superfood-Mischungen
  Gesundheitshafen, Beere schönUndProtein-Power.

  Lesen Sie mehr über die Heilung 

Bestseller, Verkaufsschlager, Spitzenreiter