Rödbeta

Rødbede

En farverig superfood til mad- og sundhedsentusiaster

Vil du give dit køkken et farverigt og sundt twist, så lad mig introducere dig til rødbeder – en rodfrugt, der ikke kun tilføjer liv og farve til dine retter, men også byder på en lang række sunde fordele. Med sin intense røde farve og en imponerende ernæringsprofil er rødbeder en favorit blandt mad- og sundhedsentusiaster verden over. Lad os undersøge, hvorfor rødbeder er så fantastiske, og hvordan du kan inkludere dem i din kost for at fremme velvære..

Spækket med næringsstoffer

Roer er spækket med vigtige næringsstoffer som vitaminer, mineraler og antioxidanter. De er særligt rige på C-vitamin, jern og folat , som er med til at styrke immunforsvaret, øge energiniveauet og fremme sund bloddannelse. Derudover er rødbeder en glimrende kilde til kostfibre , som fremmer en sund fordøjelse og giver en langvarig mæthedsfornemmelse.

Blodtryksbalance og hjertesundhed

En af de mest imponerende sundhedsmæssige fordele ved roer er deres evne til at sænke blodtrykket og fremme en sund hjertefunktion. Rødbeder indeholder naturligt forekommende nitrat, som omdannes til nitrogenoxid i kroppen. Nitrogenoxidet udvider blodkarrene og forbedrer blodcirkulationen, hvilket kan være med til at sænke blodtrykket og mindske risikoen for hjerte-kar-sygdomme.

Forbedret ydeevne og restitution

Hvis du er en aktiv person eller atlet, kan rødbeder være dit hemmelige våben til at forbedre ydeevnen og fremskynde restitutionen. Forskning har vist, at indtagelse af rødbedejuice eller rødbedepulver før træning kan øge tilførslen af ​​ilt og næringsstoffer til musklerne, hvilket kan forbedre udholdenheden og reducere muskeltræthed. Så tag et skudMagisk sind med robetpudder i, inden din næste træningssession og mærk forskellen.

Alsidig og lækker i køkkenet

Rødbeder er utroligt alsidige og kan bruges i en række forskellige retter. Du kan nyde dem rå i salater for en sprød og let jordagtig smag, eller stege dem i ovnen for at frigive deres naturlige sødme og give dem en let karamelliseret finish. Du kan også blende dem til en glat og sund suppe eller bruge dem i saftige veggieburgere for en ekstra dimension af smag og farve.

Rødbeder er virkelig en stjerne blandt superfoods, når det kommer til både smag og sundhed. Med sin intense røde farve og en imponerende ernæringsprofil, bl.a antioxidanter, vitaminer og mineraler , rødbeder er en fantastisk rodfrugt at inkludere i din sunde kost. Dens evne til at sænke blodtrykket, forbedre ydeevnen og fremme en sund hjertesundhed gør den til en uundværlig ingrediens i køkkenet. Så hvorfor ikke give rødbeder en chance og lade dem lyse dit køkken op med både smag, velvære og inddrage det i hverdagen medMagic Mind skud? Dine smagsløg og krop vil takke dig for det!

Du kan læse om alle undersøgelser nederst i dette blogindlæg.

Running

Sådan bruger du rødbeder?

Rødbeder er gode til at blande i smoothies eller drinks. Personligt plejer jeg at tage 2 tskMagisk sind som indeholder rødbeder ogProtein Power inden jeg går til træning i et glas vand. Det betyder, at jeg præsterer bedre i træningscenteret og har mere udholdenhed.

Magic Mind har en meget god og pebret smag og er derfor perfekt til at blande i et glas vand og drikke.

beets-smoothie

Hvorfor du skal bestille hos os

Alle vores Superfood pulvere indeholder kun økologiske ingredienser. De er desuden glutenfri og veganske, så du som kunde får det reneste og bedste.

Organic

Produkter indeholdende rødbeder

Vores nye produkt Magisk sind indeholder rødbeder.

Magic Mind

Smoothie tips

Brain Power smoothie med Magic Mind

'Brain Power' smoothie indeholder vores nye Magic Mind superfood mix. Vi elsker både smagen og det boost det giver os, velegnet til at starte dagen med eller som snack.

Brain Power smoothie med Magic Mind

Rødbede smoothie

En frisk smoothie spækket med næring og vitaminer. Med Berry Beautiful superfood mix til at modvirke sød cravings, reducere inflammation, sænke blodtrykket og styrke huden ved hjælp af antioxidanter. Rødbeder er også rent hjerneslik, da det er fyldt med nitrater, der bidrager til mere iltrigt blod.

Rödbets-smoothie

Undersøgelser og information

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/21284982/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/18250365/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/20951824/

Tilbage til blog
 • Detox Bowl

  Kuren mod dit velvære

  Den 72-timers detox skal give din krop en chance for at restituere ved at spise letfordøjelige og rensende fødevarer. Opskrifterne består af grønne drinks, smoothies, salater og vores superfood-blandinger
  Detox Deluxe,Bær smukogMave Boost.

  Læs mere om kuren 
 • Hälsokuren

  Kuren til et stærkere selv

  5-dages Feel-Good Diæt er designet til at give din krop en chance for at restituere ved at spise letfordøjelige og rensende fødevarer. Opskrifterne består af ren og nærende mad i form af grønne drinks, smoothies, salater og vores superfood-blandinger
  Sundhedshavn, Bær smukogProtein Power.

  Læs mere om kuren 

Bedst sælgende