Chlorella

Chlorella

Hvad er Chlorella?
Chlorella betyder "lille og grøn" og er en alge, der findes i ferskvand over hele verden. Chlorella har fået meget opmærksomhed de seneste år, fordi det indeholder en utrolig mængde næringsstoffer, som vores krop har brug for. Chlorella er den plante, der indeholder mest klorofyl af enhver plante i verden.

Hvilken ernæring får jeg fra Chlorella?

 • Mere end 60 procent proteiner og alle aminosyrer
 • Alle essentielle fedtsyrer, ikke mindst omega-3
 • Mere klorofyl end nogen anden mad i verden
 • Rig på vitaminer og mineraler, primært E-vitamin, jern, fosfor, jod og magnesium
 • Rig på vitaminerne B2, B6 og B12

Hvad er Chlorella godt for??

Algerne styrker vores immunforsvar og giver kroppen den næring, den har brug for for et sundt liv. Klorofyl er rig på antioxidanter, som i koppen er med til at beskytte os mod frie radikaler – stoffer, der angriber og ødelægger væggene i vores celler og får dem til at ældes for tidligt. Klorofyl hjælper også med at rense tarmene og blodet, hvilket hjælper kroppen med at blive renset for alle de uønskede stoffer, vi indtager. Chlorella er også fremragende til veganere eller dem, der ønsker at spise mere grønne proteiner, da algerne indeholder hele 60% protein og alle de essentielle aminosyrer kroppen har brug forr.

Hvorfor skal du bestille hos os??

Alle vores superfood pulvere indeholder kun økologiske ingredienser, der er kontrolleret og testet. De er desuden glutenfri og veganske, så du som kunde får det reneste og bedste.

Produkter, der indeholder chlorella

Vores produktDetox Deluxe indeholder Chlorella.

Recept

Her er en god opskrift, der er lavet påDetox Deluxe til dig, der gerne vil have noget brugbart, rensende og mættende i dig.

 

 

Links:

 

Tilbage til blog
 • Detox Bowl

  Kuren mod dit velvære

  Den 72-timers detox skal give din krop en chance for at restituere ved at spise letfordøjelige og rensende fødevarer. Opskrifterne består af grønne drinks, smoothies, salater og vores superfood-blandinger
  Detox Deluxe,Bær smukogMave Boost.

  Læs mere om kuren 
 • Hälsokuren

  Kuren til et stærkere selv

  5-dages Feel-Good Diæt er designet til at give din krop en chance for at restituere ved at spise letfordøjelige og rensende fødevarer. Opskrifterne består af ren og nærende mad i form af grønne drinks, smoothies, salater og vores superfood-blandinger
  Sundhedshavn, Bær smukogProtein Power.

  Læs mere om kuren 

Bedst sælgende