Acerola

Acerola

Acerola er et stedsegrønt lille træ, der producerer store mængder små saftige stenfrugter. Træet forekommer naturligt på tropiske steder rundt om i verden som f.eks Sydamerika og Indien.

Hvorfor Acerola?

Acerola frugten er ekstremt rig på vitaminer og indeholder samtidig store mængder magnesium, kalium, vitamin B-5 og vitamin A. Men ikke nok med det, så anses acerola frugten også for at være en af de frugter, der indeholder mest C-vitamin i verden.

Hvordan bruges Acerola?

For os var det en selvfølge, at vi ville bruge acerola-frugten i vores superfood-blanding Health Haven . Det skyldes, at vi ville skabe et produkt, der kunne hjælpe med at opretholde et stærkt immunforsvar, modvirke betændelse og samtidig kunne have normalt blodtryk.

Hvis du føler dig en smule kedelig eller er forkølet, er et vitaminboost på sin plads. Og hvad ville være bedre end at forsøge at hjælpe med at støtte din krop med hjælpsomme og naturligt forekommende vitaminer i form af f.eks. Acerola.

Tilbage til blog
  • Detox Bowl

    Kuren mod dit velvære

    Den 72-timers detox skal give din krop en chance for at restituere ved at spise letfordøjelige og rensende fødevarer. Opskrifterne består af grønne drinks, smoothies, salater og vores superfood-blandinger
    Detox Deluxe,Bær smukogMave Boost.

    Læs mere om kuren 
  • Hälsokuren

    Kuren til et stærkere selv

    5-dages Feel-Good Diæt er designet til at give din krop en chance for at restituere ved at spise letfordøjelige og rensende fødevarer. Opskrifterne består af ren og nærende mad i form af grønne drinks, smoothies, salater og vores superfood-blandinger
    Sundhedshavn, Bær smukogProtein Power.

    Læs mere om kuren 

Bedst sælgende