Tips för att varva ner under semestern

Tips til at slappe af i ferien

Den længe ventede ferie er her, og det er vigtigt, at vi passer på os selv og hviler ordentligt ud! Her er nogle tips til virkelig at slappe af og nyde din velfortjente fri:

 • Slip arbejdsstress – Prøv at forlade arbejdsrelaterede tanker og giv dig selv lov til virkelig at slappe af.
 • Mindre skærmtid - Giv dig selv en digital detox, prøv at sætte grænser for teknologibrug.
 • Meditation eller Mindfulness – øv dig i at reducere stress og få et mere roligt sind.
 • Nyd naturen - gå ture i naturen, for at slappe af og rense dit sind.
 • Sunde smoothies - Magic Mind hjælper dig med at få mere energi og vedligeholder hjernens normale kognitive funktioner; fokus, hukommelse og koncentration.
 • Afslappende læsning - Forkæl dig selv med en bog og slap af. Læg ikke så meget pres på dig selv!

Magic Mind kan hjælpe med at bekæmpe træthed, forbedre din hukommelse og øge dit fokus. Det giver hjernen et boost og indeholder:

 • Rødbeder (50%) - Rødbeder er spækket med vigtige næringsstoffer som vitaminer, mineraler og antioxidanter. En af de mest imponerende sundhedsmæssige fordele ved roer er deres evne til at sænke blodtrykket og fremme en sund hjertefunktion. Rødbeder indeholder naturligt forekommende nitrat, som omdannes til nitrogenoxid i kroppen.
 • Moringa (20%) - Moringa er usædvanligt nærende for ikke at tale om dens blade, som indeholder mere end 90 forskellige næringsstoffer i form af vitaminer, mineraler, antioxidanter, omega-fedtstoffer og phytonutrients. Det er en fantastisk måde at støtte dit energiniveau på
 • Lion's Mane (10%) - Den er rig på antioxidanter og bruges til immunsystemets funktion Løvemanken er en såkaldt "nootropic". Nootropics kan have evnen til at påvirke vores humør på forskellige måder. Netop for løvens manke kan det give fokus, kraft og energi. Det menes at kunne påvirke kognitionen og bidrage til bedre hukommelse og koncentration.
 • Æble (10% ) - Æble er en fiberrig frugt, der fremmer en sund fordøjelse og regulerer afføringen. Det er også en god kilde til C-vitamin, som styrker immunforsvaret.
 • Blåbær (8%) - Blåbær indeholder en masse vitaminer, mineraler og antioxidanter, der har til opgave at beskytte mod forskellige sygdomme. At spise blåbær har vist sig at være skånsomt for maven, fordi det hjælper med at opretholde en normal balance i maven.
 • Sort peber (2%) - Sort peber er ikke kun et af de mest brugte krydderier i verden, men har også en række sundhedsmæssige fordele. Det er blandt andet godt for fordøjelsen, øger optagelsen af ​​næringsstoffer, har antiinflammatoriske og antioxidante fordele og forbedrer blodsukkerkontrollen.

  Kilder:
  Rødbeder: https://www.webmd.com/diet/health-benefits-beetroot
  Løvens manke: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/18844328/
  Apple: https://www.webmd.com/food-recipes/benefits-apples
  Moringa: https://www.webmd.com/vitamins-and-supplements/health-benefits-moringa#:~:text=The%20leaves%20have%207%20times,may%20boost%20your%20immune%20system.
  Blåbær: https://ekoappen.se/6-anledningar-till-att-ata-blabar/
  Sort peber: https://www.webmd.com/diet/health-benefits-black-pepper

  Tilbage til blog
  • Detox Bowl

   Kuren mod dit velvære

   Den 72-timers detox skal give din krop en chance for at restituere ved at spise letfordøjelige og rensende fødevarer. Opskrifterne består af grønne drinks, smoothies, salater og vores superfood-blandinger
   Detox Deluxe,Bær smukogMave Boost.

   Læs mere om kuren 
  • Hälsokuren

   Kuren til et stærkere selv

   5-dages Feel-Good Diæt er designet til at give din krop en chance for at restituere ved at spise letfordøjelige og rensende fødevarer. Opskrifterne består af ren og nærende mad i form af grønne drinks, smoothies, salater og vores superfood-blandinger
   Sundhedshavn, Bær smukogProtein Power.

   Læs mere om kuren 

  Bedst sælgende