Upprätthåll god tarmhälsa med supermat

Oprethold en god tarmsundhed med superfoods

Den menneskelige tarm er et komplekst system, der spiller en afgørende rolle for overordnet sundhed og velvære.

En dag jeg fik nok, det tog mindst 2-3 omeprazol om dagen for min mave at fordøje maden. Det var ikke holdbart, og jeg havde brug for en forandring.Læs mere om, hvordan Felicia ændrede sin kost.

Det er velkendt, at kosten i høj grad påvirker tarmen, og visse fødevarer kan være med til at opretholde en god balance. Det er her, superfooden kommer ind – nærende ingredienser, der har vist sig at have en positiv effekt på tarmen.

En sådan superfood-blanding erMave Boost, som indeholder syv nøje udvalgte ingredienser designet til at understøtte normal tarmbalance, selv for personer med irritabel tyktarm (IBS). Belly Boost har et lavt indhold af FODMAPs og indeholder ingredienser som citrongræs, bukkehorn, psylliumskaller, stjerneanis, baobab, kanel og ingefær.

 • Citrongræs er blevet brugt i traditionel medicin for dets anti-inflammatoriske og fordøjelsesegenskaber, mensbukkehorn har vist sig at understøtte god fordøjelse og berolige tarmen (1).
 • Psylliumskaller er en opløselig fiber, der kan hjælpe med at regulere afføringen og understøtte regelmæssighed (2).
 • Stjerneanis har været brugt i århundreder til at forbedre fordøjelsen og reducere oppustethed (3).
 • Baobab er som præbiotika, der hjælper med at fodre de gode bakterier i tarmen, hvilket fremmer et sundt tarmmikrobiom (4).
 • Kanel har vist sig at have antioxidante og anti-inflammatoriske egenskaber, mens ingefær er velkendt for sine fordøjelsesfremmende egenskaber (5,6).

Den nederste linje er, at at inkludere superfoods som Belly Boost i din kost kan være en enkel og effektiv måde at understøtte en normal tarmsundhed. Det er dog altid vigtigt at talemed en læge, hvis du har problemer.

Læs mere

 

 

Kilde, rimplikationer:

 1. Kallianpur AR, et al. "Fenegriek: En etnomedicinsk og farmakologisk gennemgang." Asian Pac J Trop Med. 2010;3(2):135-141.
 2. Anderson JW, et al. "Sundhedsmæssige fordele ved kostfibre." Nutr Rev. 2009;67(4):188-205.
 3. Djae C, et al. "Traditionelle anvendelser og potentielle sundhedsmæssige fordele ved stjerneanis (Illicium verum Hook. f.)." Evidensbaseret komplementær og alternativ medicin. 2013;2013:206424.
 4. Josling P. "Forebyggelse af forkølelse med et hvidløgstilskud: en dobbeltblind, placebokontrolleret undersøgelse." Adv Ther. 2001;18(4):189-93.
 5. Kapoor R, et al. "Kanel: En mangefacetteret lægeplante." Evid-baseret komplement alternativ med. 2013;2013:576962.
 6. Mustafa T, et al. "Ingefær som funktionel mad: en anmeldelse." Trends Food Sci Technol. 2015;41(2):111-117.
Tilbage til blog
 • Detox Bowl

  Kuren mod dit velvære

  Den 72-timers detox skal give din krop en chance for at restituere ved at spise letfordøjelige og rensende fødevarer. Opskrifterne består af grønne drinks, smoothies, salater og vores superfood-blandinger
  Detox Deluxe,Bær smukogMave Boost.

  Læs mere om kuren 
 • Hälsokuren

  Kuren til et stærkere selv

  5-dages Feel-Good Diæt er designet til at give din krop en chance for at restituere ved at spise letfordøjelige og rensende fødevarer. Opskrifterne består af ren og nærende mad i form af grønne drinks, smoothies, salater og vores superfood-blandinger
  Sundhedshavn, Bær smukogProtein Power.

  Læs mere om kuren 

Bedst sælgende